Tietoa Mossala Island Resortista

Saaristomeren kansallispuiston sydämessä sijaitseva Mossalan saari tarjoaa rentoutumispaikan sekä ruumiille, mielelle että myös sielulle.
Saari on samalla sekä rentoutumisen pyhättö että myös loistava paikka seikkailullisille ulkoilma-aktiviteeteille ja luonnossa samoamiselle.
Halusit sitten paeta kaupungin melua, nauttia yhteiselosta perheesi tai ystäviesi kanssa, kokea saaren romanttiset auringonlaskut, laulaa nuotiolauluja pimenevässä illassa tai harrastaa ulkoliikuntaa, saaremme on oikea valinta juuri sinulle.
Viimeisten viiden vuoden aikana olemme käyttäneet paljon energiaa, rakkautta ja paneutumista muuttaaksemme vanhan saarella jo 1970-luvulta saakka sijainneen matkakeskuksen uudeksi ympäristöystävälliseksi Mossala Island Resortiksi. Tämän tarkoituksena on taata sinulle monipuolinen ja kestävä matkailukokemus – unohtumaton vierailu, joka saa sinut tuntemaan olosi kaikin tavoin paremmaksi.

“Hemmottele itseäsi – nauti koskemattomasta luonnosta ja luo omat seikkailusi!”

Tarjoamme monipuolisesti majoitusta kodikkaista hirsimökeistä aina nykyaikaista luksusta tarjoavaan design-huvilaan.

Niille, jotka ovat kiinnostuneista reppureissaamisesta ja nukkumisesta tähtien alla, tarjoamme käyttöömme leirintäalueemme, josta löytyy myös täysin varusteltu alue karavaanimatkailijoille.

“Koti on siellä missä sydän on!”

Ystävällinen henkilökunta merinäköalaravintolassamme on aina valmiina hemmottelemaan makuaistiasi herkullisilla juomilla ja ruuilla. Mikäli olet matkalla veneellä, olet myös mitä tervetullein nousemaan maihin satamassamme!
Mossala Island Resortissa luontoäiti tarjoaa mahdollisuuden monenlaisiin aktiviteetteihin.
Haasta itsesi fyysisesti kokeilemalla eri vesiurheilulajeja tai lähde vaeltamaan henkeäsalpaavan kauniiseen luontoon. Vuokraa polkupyörä tutkiaksesi Mossalaa ja sitä ympäröiviä saaria tai ota vene ja lähde kalastamaan Itämeren viileisiin vesiin.
Lataa akkujasi ja hemmottele mieltä, ruumista ja sieluasi yhdistämällä seikkailuja ja rentoutumista kauniilla saarellamme.
Mossala Island Resortista löytyy monia loistavia vapaa-ajan ja urheilun mahdollisuuksia kaikille ja kehitämme aktiviteettejämme jatkuvasti lisää!

“Pakene jokapäiväistä elämääsi – olet ansainnut sen!”

 

Lataa esite

Saaristomeren kansallispuisto on osa Saaristomertä ja Saaristomeren biosfäärialuetta

(www.skargardshavetsbiosfaromrade.fi).

UNESCO:n Man and the Biosphere (MaB) -ohjelman tavoitteena on parantaa alueen asukkaiden elinoloja suojellen samalla luontoa ja ympäristöä.