Instagram-feedimme

Katso viimeisimmät kuulumiset suoraan Mosssala Island Resortista! Seuraa ja merkitse meidät instagram @mossalaislandresort #mossalaislandresort #mossala #visitmossala

Käy pian!

Facebook Posts

Saariston maalaismaisemat - näitä ei voi olla rakastamatta. ❤️

- - -
Rural landscapes of the Archipelago that we love so much.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Se symboloi viisautta, syvyyttä ja pysyvyyttä. Väriterapiassa Se edistää rentoutumista ja rauhallisuutta. Se liittyy kurkku-chakraan, vastuunaan itseilmaisumme. Mossalassa Se on Saariston meren väri ja kaikki seikkailut, joita se voi tarjota.

- - -
It symbolizes wisdom, depth, and stability. In chromotherapy, it promotes relaxation and calmness. In esoterics, it’s associated with the throat chakra, responsible for our self-expression. On Mossala island, it’s the colour of the Archipelago sea and all the adventures that it can offer.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ikivihreä metsä näyttää maisemalta suoraan sadusta. Seuraavassa sekunnissa voit nähdä keijun kurkkaamassa männyn takaa.🧚‍♂️

- - -
The evergreen forest looks like a scenery from some fairy tale. As if in the next second you’ll see a pixie peeking out from behind that pine.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Rakastamme kuinka kuvauksellisia keltaiset lautat ovat sininen taivas taustanaan.
Ja parasta on, että tänä kautena kaikki Rengasreitin lautat alkavat liikennöidä 15. toukokuuta, joka tarkoittaa että kesä tulee aikaisemmin :)

- - -
We love how photogenic is the bright yellow colour of the ferries on the blue background of the sky!
And we love the idea that this season all the ferries on Archipelago Ring Road will start operating on May, 15, meaning that summer will come earlier :)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Älä unohda tuoda jooga-mattoa mukanasi! Piilotettu jooga-paikkamme on erinomainen yksin tai pienen ryhmän kanssa harjoitteluun. Jos kuitenkin unohdit ottaa oman mattosi mukaan, ei hätää - voit pyytää vastaanotostamme sellaisen lainaan :)

- - -
Our hidden yoga spot is good enough for solo practice and small group classes alike. And in case you forgot to bring your mat with you, we have some - just ask at the reception:)
... See MoreSee Less

View on Facebook